LAURENS LYCEUM NIEUWE PARTNER FAMILIELOOP BERGSE PLASLOOP

De organisatoren van de Bergse Plasloop zijn verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met het Laurens Lyceum, een sportieve en gezonde school in het groen, voor de 15e editie van het hardloopevenement op zondag 8 oktober 2023.

Het Laurens Lyceum zal de Familieloop sponsoren, een loop voor kinderen en hun (groot)ouders. Bij het Laurens draait het niet alleen om leerprestaties, maar ook om de ontwikkeling van fysiek en mentaal welzijn. “Door dit evenement te sponsoren, hopen wij kinderen al vanaf jonge leeftijd te enthousiasmeren om te bewegen,” legt rector, Dick Middelhoek van de school uit.

Deze samenwerking benadrukt de gezamenlijke inspanningen om gezonde en actieve levensstijlen te bevorderen binnen de lokale gemeenschap.

De Familieloop is onderdeel van de Bergse Plasloop, die diverse afstanden en routes door de stad biedt.

Stichting Support Casper, die onderzoek naar alvleesklierkanker steunt, is voor het tweede jaar op rij het goede doel van het evenement.

Het lopersplein op de Weissenbruchlaan zal de centrale plek van het evenement zijn, met informatie van partners, eten en drinken, en muziek verzorgd door een DJ.

Voor meer informatie en om in te schrijven voor de Bergse Plasloop, inclusief de door Laurens Lyceum gesponsorde Familieloop, bezoek www.bergseplasloop.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *