DSC_0195

HISTORISCH HARDLOOPEVENEMENT IN HILLEGERSBERG

De Bergse Plasloop is inmiddels een begrip in Hillegersberg en omgeving. Al 12 jaar lang wordt deze run in het tweede weekend van oktober georganiseerd. Elk jaar wordt de loop populairder onder de lopers en bedrijven uit de regio.

Vanaf de jubileumeditie in 2017 is de 15 kilometer toegevoegd aan het programma.  

NIET ALLEEN TRAINEN VOOR DE BERGSE PLASLOOP?

BINNENKORT KOMEN ER OOK SPECIALE BERGSE PLASLOOP LOOPGROEPEN, WIL JIJ MEELOPEN? MELD DAN GRATIS JE INTERESSE MET JE NAAM, LEEFTIJD, GESLACHT, VOORKEUR REGIO NAAR INFO@BERGSELPLASLOOP.NL

HET GOEDE DOEL: CLINICLOWS

Vaak komt een ziek of gehandicapt kind in een wereld van volwassenen terecht, omdat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap. CliniClowns helpt kinderen om gewoon weer even kind te zijn. Zo verzorgen zij veel leuke activiteiten, waardoor kinderen tijdens een moeilijke tijd, toch nog kunnen spelen en plezier kunnen beleven.

De activiteiten van CliniClowns hebben tot doel zo veel mogelijk kinderen de afleiding te bieden, waar zij behoefte aan hebben. Daarom organiseert CliniClowns behalve één-op-één contact tussen clown en kind, ook verschillende belevenissen, waar veel kinderen aan kunnen deelnemen. Met een groot aantal professionals – zowel clowns als op kantoor – ontwikkelen zij steeds weer nieuwe activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Met jouw hulp kunnen we steeds meer kinderen weer even laten lachen. Je kunt een bijdrage leveren door eenmalig te doneren tijdens de inschrijving of op het evenemententerrein. En er zijn nog veel andere manieren om CliniClowns te steunen.

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers kan de Bergse Plasloop niet bestaan. Wil jij je inzetten voor dit sportieve evenement? Wij zoeken vrijwilligers voor op het parcours, voor het wedstrijdsecretariaat en voor de start en finish. Wij zorgen voor koffie/thee, een lunchpakket en een drankje na afloop.

De Bergse Plasloop is een unieke kans voor bedrijven om zich onder de aandacht te brengen bij een sportieve doelgroep. 

AANMELDEN

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

VRIJWILLIGERS

De organisatie is altijd op zoek naar fanatieke en positieve vrijwilligers. Wil jij ons komen helpen? Meld je dan aan via het contactformulier.