Bergse Plasloop

15 KILOMETER

15 KILOMETER

Dit jaar biedt de Bergse Plasloop op 13 oktober, naast de baanbrekende halve marathon, ook een 15km race die lopers meeneemt op een buitengewone tocht over de snelweg en door de tunnel. Voordat de A16 en de gloednieuwe Rottemerentunnel het geraas van verkeer verwelkomen, zullen ze het ritme van onze hardlopers horen. Grijp deze zeldzame kans om te rennen waar nog niemand eerder heeft gelopen en ban je eigen weg door de geschiedenis op dit unieke parcours.

START

Je dient uiterlijk om 11:30 uur in het je startvak te staan. Er zijn geen toiletten in het startvak, dus zorg dat voor de start in het lopersdorp nog even naar het toilet gaat. 

TASSEN

Je tas kan je tijdens de Bergse Plasloop achterlaten in het Lopersdorp. Er kan géén kleding worden achtergelaten in het startvak. De inname is geopend vanaf een half uur vóór de start en gaat weer open als de eerste loper van de 15km binnen is. 

VERZORGINGSPOSTEN

Langs het parcours tref je een aantal verzorgingsposten aan. Op een aantal verzorgingsposten zijn tevens toiletten en medische posten aanwezig. Let op; Er is geen vervoer vanuit de organisatie richting de verzorgingsposten voor de estafette deelnemers.

Op de 15 kilometer vind je drie verzorgingsposten:

Na 5 kilometer, met water & sportdrank
Na 10 kilometer, met water & sportdrank 
Bij de finish, met water & fruit

Op het finishdorp kun je ook toiletten en de voorgenoemde bagage-opslag vinden. 

Het is niet mogelijk voor deelnemers om voeding via de organisatie te laten bezorgen op de verzorgingsposten.

BEN JIJ ER BIJ OP ZONDAG 13 OKTOBER?