”EEN GEZONDE LEVENSSTIJL IS ESSENTIEEL,” ALDUS AXS ICT – HOOFDSPONSOR BUSINESS RUN BERGSE PLASLOOP

Stap binnen bij AXS ict en je voelt meteen dat sportiviteit door de aderen van het bedrijf stroomt. Het is dan ook geen toeval dat ze jaar na jaar niet alleen deelnemen aan de Bergse Plasloop, maar ook sinds 2019 trotse hoofdsponsor zijn van de Business Run. Onlangs hebben we met Wouter Landa van AXS ict gesproken.

“Wij stimuleren al onze relaties en medewerkers om in beweging te blijven,” aldus Wouter. Toen de kans zich voordeed om de Business Run te sponsoren, was de keuze snel gemaakt. Dit jaar zullen zo’n 30 collega’s en partners van AXS ict de uitdaging van de Bergse Plasloop aangaan. Gedreven door een mix van de gezellige ambiance, de prachtige locatie en het (vaak) schitterende weer. Voor AXS ict is de voorbereiding meer dan alleen fysieke training; het is het opbouwen van een hechte teamgeest. Als team zijn ze betrokken bij zowel de organisatie als deelname. Sportiviteit op de werkvloer staat hoog in het vaandel wat niet alleen blijkt uit hun deelname aan de Bergse Plasloop, maar ook uit hun aanmoediging aan andere bedrijven om deel te nemen aan de Business Run.

De motivatie van AXS ict is simpel maar krachtig: een gezonde levensstijl is essentieel, en de Bergse Plasloop biedt de ideale gelegenheid om dit te omarmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *