ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP BERGSE PLASLOOP

Voor het tweede jaar op rij is Rotterdam The Hague Airport hoofdsponsor van de Bergse Plasloop. Op zondag 13 oktober vindt de 12e editie van het hardloopevenement plaats in Rotterdam. De Bergse Plasloop is een unieke stratenloop door Hillegersberg, langs de oevers van de Rotte en de Bergse Voorplas, waar deelnemers mee kunnen doen aan de 5, 10 of 15 kilometer.

 

Commercieel directeur Désirée Breedveld “Voor Rotterdam The Hague Airport is het sponsoren van deze prachtige loop een mooie gelegenheid een steentje bij te dragen aan de vitaliteit en verbinding van haar omgeving. Of je nu meeloopt of aanmoedigt. Iedereen komt in beweging voor zo’n levendig evenement. Dit past bij een luchthaven, die ook volop in beweging is en mensen dagelijks met elkaar verbindt. Niet alleen door de vluchten, maar ook op gebied van scholing of samenwerking aan project om de luchtvaart te verduurzamen.”

 

Organisator Peter Regoord van SPINN Sports: “Wij zijn erg trots op dat Rotterdam The Hague Airport ons evenement steunt. Het vliegveld is erg belangrijk voor de regio en het is mooi om te zien dat ze de inwoners iets teruggeven in de vorm van het steunen van ons evenement. De Bergse Plasloop is een begrip aan het worden in de regio én blijft elk jaar groeien. Dit jaar verwachten we ruim 2.000 hardlopers aan de start.”

 

Over de Bergse Plasloop

De Bergse Plasloop is een unieke stratenloop door Hillegersberg, langs de oevers van de Rotte en de Bergse Een loop die voor iedereen geschikt is met de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Ook kunnen deelnemers deelnemen aan de Familieloop en de strijd aangaan met andere bedrijven tijdens de Business Run. Inschrijven en meer informatie via www.bergseplasloop.nl

 

Over Rotterdam The Hague Airport

RTHA is een internationale luchthaven met ambitieuze doelstellingen op het gebied van verduurzaming, passagiersbeleving, verbinden met de regio en innovatie. Op dit moment reizen jaarlijks bijna twee miljoen passagiers via onze luchthaven voor hun zaken- of privéreis van of naar een Europese bestemming. RTHA ontleent haar bestaansrecht aan haar bijdrage aan de ontwikkeling van de regio. Deze bijdrage gaat verder dan het faciliteren van luchtvaart. De missie van de luchthaven is dan ook: het verbinden van mensen, bedrijven en innovaties in het belang van de regio. RTHA vervult namelijk ook een rol als werkgever, opleider, innovator, verbinder, businesspartner én is het visitekaartje van de regio. De toegevoegde waarde van de luchthaven kan voor iedereen anders zijn, maar altijd in het belang van de regio.