KWAKZALVER SPORTS PARTNER BERGSE PLASLOOP

Tijdens de Bergse Plasloop krijg jij grip op je uitdaging door Kwakzalver Sports. Kwakzalver Sports voorziet sporters in functionele en gave sport-cosmetische producten die jou verder helpen. Vanaf vandaag helpen ze ook de deelnemers van ons hardloopevenement, want voor aankomend jaar is het merk de verzorgingspartner van de Bergse Plasloop!

Kwakzalver Sports zal op 10 oktober aanwezig zijn op het terrein van de Bergse Plasloop om jou te verzorgen en te informeren over hun producten, waar ze je direct kunnen adviseren over welke producten specifiek voor jouw situatie ideaal zijn. Je vindt het team van Kwakzalver Sports terug in ons lopersdorp op het terrein. Loop zeker voor of na je loop even langs, want dan ervaar je meteen hoe fijn deze verzorgingsproducten kunnen zijn, vóór, tijdens en na de inspanning.

Running kit

De Kwakzalver Running Kit is speciaal ontwikkeld voor (fanatieke) hardlopers. In deze box vind je de favoriete producten van Olympisch atlete & Kwakzalver ambassadeur Susan Krumins.

  • Wonden Wonder: Snel herstel van wondjes en blaren
  • Vurig Warm: Extra warming-up voor jouw training
  • Smeermiddel: Geen last meer van vervelende schuurplekken tijdens het wandelen of hardlopen
  • Dit zijn de favoriete producten van Susan Krumins!
  • Krijg grip op jouw overwinning!

Bereid je goed voor op de Bergse Plasloop en laat Kwakzalver Sports je helpen. Bestel nu de Running Kit met speciale 10% korting met de code “bergsekorting” via www.kwakzalversports.com en loop op 10 oktober langs bij de stand om te vertellen hoe goed het voor jou werkte!