KOLPA MAKELAARS NIEUWE PARTNER

De 12e editie van de Bergse Plasloop mag dit jaar Kolpa Makelaars verwelkomen als nieuwe partner van het evenement.  

Kolpa Makelaars, gehuisvest in Hillegersberg, is al meer dan honderd jaar actief in de wijk. “Dit keer vonden we dat het tijd was om een sportieve activiteit te ondersteunen in onze eigen wijk. Veel van onze collega’s waren van plan om mee te gaan doen aan de Bergse Plasloop, dus hebben we de handen in een geslagen en nu loopt bijna het hele kantoor mee. Kortom, een gezond team dat graag sportief bezig is”, aldus Martijn de Bruijn van Kolpa Makelaars.

Peter Regoord, organisator Bergse Plasloop: “We zijn trots dat Kolpa Makelaars ons evenement ondersteund. De Bergse Plasloop is een begrip in Hilligersberg en dan is het altijd fijn als een bedrijf uit de wijk het evenement steunt. Met Kolpa Makelaars is dit jaar ons partnernetwerk weer een stukje gegroeid, wat positief is voor de toekomst van de Bergse Plasloop.”

Wil jij nog meelopen aan de 12e Bergse Plasloop? Meld je dan nu nog aan. Je hebt nog twee weken om je voor in te schrijven voor één van de gezelligste lopen van regio Rotterdam.

Over Kolpa Makelaars
Kolpa Makelaars is één van de grotere NVM-makelaars voor alle vastgoedzaken in de gehele regio Rijnmond. Zij doen méér want naast woningen aankopen en verkopen verzorgen zij ook tijdelijke woning verhuur, bedrijfshuisvesting, taxatie, advies en onteigeningen.  Al sinds 15 juni 1915 staat Kolpa Makelaars als een huis. Ze zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM). Op deze manier beschikken ze over alle informatie met betrekking de vastgoedmarkt.