Bergse Plasloop-129

Programma

Het dagprogramma op zondag 8 oktober 2023 ziet er als volgt uit:

11:00 uur: lopersplein open
12:45 uur: start Familieloop
13:30 uur: start 15 km
13:40 uur: start 5 km
13:50 uur: start 10 km
15:30 uur: laatste lopers binnen

Adres: Weissenbruchlaan 149, 3054 LM Rotterdam

Alle tijden zoals hierboven weergegeven zijn onder voorbehoud en kunnen nog worden gewijzigd.

Ophalen & dragen startnummers

Heb jij tijdens je inschrijving aangegeven dat je je startnummer toegestuurd wilt krijgen? Dan wordt je startnummer een week voor de Bergse Plasloop naar het door jou opgegeven adres gestuurd.

Als je niet hebt aangegeven dat je je startnummer opgestuurd wilt hebben, kun je jouw startnummer vanaf 11:00u op het lopersplein ophalen.

Het dragen van jouw startnummer
Draag je startnummer op de voorzijde van je shirt, vouw deze niet en bedek deze ook niet. Mocht je dit wel doen, dan is de kans mogelijk dat er een verkeerde tijd gemeten wordt.

Toiletten

Als loper kun jij gratis gebruik maken van de toiletten op het evenemententerrein. In het lopersdorp is geen kleedruimte beschikbaar.

Garderobe

Je tas kan je tijdens de Bergse Plasloop achterlaten in het Lopersdorp bij de bagage-opslag. Er kan géén kleding worden achtergelaten in het startvak. De inname is geopend vanaf een half uur vóór de start en gaat weer open als de eerste loper binnen is.

Het achterlaten van bagage geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van je eigendommen

15km estafette

Loop jij samen met je vrienden, familie en/of collega’s de 15km estafette tijdens de Bergse Plasloop? Dan is deze update voor jou!

Tijdens de 15km estafette loopt iedere loper 5km. Het wisselpunt van de estafette is na 5km en na 10km bij het waterpunt. Er is geen vervoer vanuit de organisatie daarheen. Het wisselpunt staat aangegeven met een banner op de locatie.

Het timing bandje krijg je bij het ophalen van het startnummer, het bandje moet ingeleverd worden na afloop.

De estafette loop start op hetzelfde tijdstip als de individuele 15km. De 15KM begint om 13:30 uur (o.v.b.)

Bereikbaarheid

Het lopersdorp en de start/finish bevinden zich ten hoogte van Gauchos aan de Plas.

Naast het lopersdorp vindt men tramlijn 4 & buslijn 35. Tramlijn 4 doorkruist Hillegersberg en buslijn 35 rijdt ook langs het parcours, waardoor je gemakkelijk bij de startlocatie kunt komen.

Parkeren kan in en rondom de wijk. Er is beperkte parkeergelegenheid dus op de fiets komen word aanbevolen.

Wegwerkzaamheden A16 Rotterdam

Houd er rekening mee dat van 5 t/m 9 oktober de A16 Rotterdam de aanrijroute naar de Bergse Plasloop aanzienlijk zal beïnvloeden, wat invloed kan hebben op de bereikbaarheid van ons evenement.
 
Pas je reisplannen hierop aan en vergeet deze info niet te delen met je medelopers.

PARTNERS