DECATHLON ROTTERDAM PARTNER BERGSE PLASLOOP

Als organisatie van de Bergse Plasloop zijn we trots om te melden dat voor de aankomende editie, Decathlon Rotterdam de “sportpartner” van het hardloopevenement is. De laagdrempeligheid van de Bergse Plasloop past goed bij de missie van Decathlon: sport toegankelijk maken voor iedereen!

We zijn erg trots dat een partij als Decathlon Rotterdam zich heeft verbonden aan ons evenement. Samen willen we de Bergse Plasloop blijven doorontwikkelen en de Rotterdammer een vriendelijk, toegankelijk en professioneel hardloopevenement aanbieden. Dit zijn waarden die Decathlon met onze loop deelt. Jaarlijks komen er duizenden bezoekers bij de Decathlon aan de Coolsingel, dus dat biedt unieke kansen voor de promotie van ons evenement.

Decathlon Rotterdam staat voor het samen strijden voor de vitaliteit van de Rotterdammer. Samen met de Bergse Plasloop helpt Decathlon om de vitaliteit te bevorderen.

De 13e editie van de Bergse Plasloop vindt plaats op zondag 10 oktober 2021.  Je kunt je nog aanmelden voor de 5 km, 10 km of 15 km afstanden via deze link.