BPL 2020 VERPLAATS NAAR 2021

Helaas moeten we mededelen dat de Bergse Plasloop 2020 niet doorgaat. We hebben een lange tijd regelmatig overleg gehad met de gemeente Rotterdam omtrent een COVID-19 proof evenement. Maar helaas door de huidige ontwikkelingen in de regio blijft het onzeker of de nodige vergunningen verleend worden door de gemeente. Dit risico kunnen wij als organisatie niet nemen. In overleg met de veiligheidsregio hebben we dan ook besloten om de 13e editie van de Bergse Plasloop te verplaatsen naar volgend jaar. 

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU ALS LOPER?
Jouw inschrijving wordt automatisch omgezet naar de loop van volgend jaar. Deze is op zondag 10 oktober 2021! De inschrijving van 2020 is nog niet afgeschreven van je rekening, dus zonder tegenbericht zullen we dit omzetten naar 2021 en zal het bedrag binnenkort geïncasseerd worden. Wil jij volgend jaar niet meelopen of een andere afstand? Laat het ons dan weten via een mail naar info@bergseplasloop.nl

Net als jullie vinden wij het jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar hopen je volgend jaar weer aan de start te zien. De inschrijving van 2021 is dan ook meteen geopend. 

Blijf gezond en tot zondag 10 oktober 2021.