AXS ICT NAAMSPONSOR VAN DE BEDRIJVENLOOP BERGSE PLASLOOP

De bedrijvenloop van de 12e editie van de Bergse Plasloop heet dit jaar de AXS ict Business Run. Het full service ICT bedrijf verbindt zich voor een jaar aan de loop, met een optie van nog 2 jaar.

 

Wouter Landa, General Manager AXS ict: “Het werk van een ICT-er vindt met name (zittend) op kantoor plaats. En dit geldt ook voor de business van een groot gedeelte van onze klanten. AXS ict stimuleert haar medewerkers én relaties om er een actieve en gezonde levensstijl op na te houden. Daarom organiseren wij, onder andere, regelmatig sportieve evenementen. De Bergse Plasloop past hier heel goed bij!”

 

“AXS ict loopt al jaren mee met een aantal teams tijdens onze bedrijvenloop. Na de loop van vorig jaar kwamen zij naar ons toe of er mogelijkheden waren tot een samenwerking. Op dat moment verliep de samenwerking met de voormalige Business Run naamgever, dus dat kwam mooi uit. Als organisatie is het ook leuk om te zien dat trouwe deelnemers ook een stapje extra doen en de loop op deze manier willen steunen,” aldus organisator Peter Regoord van SPINN SPORTS.

 

Over de Bergse Plasloop

De Bergse Plasloop is een unieke stratenloop door Hillegersberg, langs de oevers van de Rotte en de Bergse Een loop die voor iedereen geschikt is met de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Ook kunnen deelnemers deelnemen aan de Familieloop en de strijd aangaan met andere bedrijven tijdens de Business Run. Inschrijven en meer informatie via www.bergseplasloop.nl

 

Over AXS ict

Werk maken van je business, zonder zorgen over computers, internet, telefonie en software? Dan ben je bij AXS ict aan het goede adres! Want zorgen dat dit werkt, dat is ons vak… en daarmee zorgen we graag dat jij dat van jou optimaal kunt uitvoeren en je bedrijf kunt runnen zoals jij dat wil. En tijd overhoudt om mee te doen aan de Bergse Plasloop!